Var med och tävla om två presentkort på 250 kronor från COOP i Galleria Domino. Svara på frågan för att delta i tävlingen. Maila in svaret till benny@nollelva.nu senast den 17/4-2024. Märk ämnesraden med "Tävling COOP - Nollelva". OBS: Endast ett tävlingsbidrag per person & tävling. Vinnarna står för ev. vinstskatt. Vinnaren presenteras här på vår hemsida. Vi sparar era inskickade uppgifter fram tills en vinnare är dragen, sedan tar vi bort dem. Vi skickar inte heller ut några utskick eller säljer era uppgifter till någon annan.
 VINNARE #5-24 KORSORD Biljetter: 12 st Konsertbiljetter till tre olika konserter på Söderköpings Brunn i sommar: Ett stort grattis säger vi till Jenny Isaksson från Norrköping.
Jenny är vinnare av 12 stycken biljetter till olika konserter på Söderköpings Brunn i sommar (Arvingarna, Måns Zelmerlöw och Timbaktu) Rätt svar: Alternativ 2: Masked Singer Domino: Presentkort på 250 kronor hos Brothers i Galleria Domino Ett stort grattis säger vi till Mikael Andersson och Per Hågensen som har vunnit ett presentkort var på 250 kronor hos Brothers i Galleria Domino. Rätt svar: Alternativ X: Kavaj har matchande byxor. TÄVLA MED NOLLELVA Här kan du ladda ner facit på korsordet från #5-24. Tävla om 17 stycken presentkort på 300:- vardera som gäller på olika restauranger i Norrköping. Svara på frågan för att delta i tävlingen. Maila in svaret till benny@nollelva.nu senast den 15/8-2024. Märk ämnesraden med "Tävling – 17 restauranger".
Kom ihåg att skicka ditt fullständiga namn och mobilnummer, glöm inte att ange tävlingsnamnet i ämnesraden.