VINNARE #2-23 KORSORD Ballongfotovägg – Balloondecorator Vi skickar ett stort grattis till den blivande bruden Isabelle Carlsson, som är vinnare i vår tävling. Vi hoppas att ballongväggen från Balloondecorator sätter en extra guldkant på bröllopsdagen i sommar. Frågan: Av vilket ämne producerar man ballonger Rätt svar: Alternativ 1: Latex. Presentkort – Albrekts Guld i Galleria Domino Visst är rubinen röd. Vi gratulerar Maria Kallryd som skickade in rätt svar till tävlingen. Maria är vinnare av ett presentkort på 250:- som hon kan använda på Albrekts Guld i Galleria Domino. Frågan: Vilken färg har rubinen? Rätt svar: Alternativ X: Röd. TÄVLA MED NOLLELVA
Här kan du ladda ner facit på korsordet från #2-23. Var med och tävla om ett presentkort från Cassels i Galleria Domino. Svara på frågan för tävlingen och maila in ditt svar till benny@nollelva.nu. Senast 14/4-2023. Märk ämnesraden med "Tävling – Cassels". Lyxa till vardagen! Var med och tävla om ett presentkort på 1.000:-.
Gäller för valfri behandling hos Make Up Center i Norrköping. Svara på frågan för att delta i tävlingen. Maila in svaret till benny@nollelva.nu senast den 12/4-2023. Märk ämnesraden med "Tävling – Make Up Center ". OBS: Endast ett tävlingsbidrag per person & tävling. Vinnarna står för ev. vinstskatt. Vinnaren presenteras här på vår hemsida. Vi sparar era inskickade uppgifter fram tills en vinnare är dragen, sedan tar vi bort dem. Vi skickar inte heller ut några utskick eller säljer era uppgifter till någon annan.
Kom ihåg att skicka ditt fullständiga namn och mobilnummer, glöm inte att ange tävlingsnamnet i ämnesraden.